Eerste consultatie:
Duur: 1 uur
Kostprijs: 52 euro
Wat? We maken uitgebreid kennis met elkaar en bespreken uw doelstellingen en verwachtingen. Nadien overlopen we uw huidige eet- en leefgewoontes en uw werk- en gezinssituatie. Ook uw sportactiviteiten worden overlopen. We voorzien hier voldoende tijd voor omdat ik het belangrijk vind een totaalbeeld te krijgen van de persoon voor mij om u later gericht advies te kunnen geven. Uw lichaamssamenstelling wordt ook bepaald m.b.v. de impedantieweegschaal. Op basis van al deze informatie maak ik voor u een persoonlijk en haalbaar voedingsschema op. U krijgt reeds enkele eerste richtlijnen en tips mee naar huis waar u onmiddellijk mee aan de slag kan.

Tweede consultatie:
Duur: 45 minuten
Kostprijs: 40 euro
Wat? We overlopen samen het voedingsschema dat ik voor u opstelde. Daarnaast maken we tijd voor een eerste coachingmoment, namelijk het leren interpreteren en analyseren van voedingsetiketten. U ontvangt ook tal van praktische hulpmiddelen (winkellijsten, recepten, weekmenu, ...). Zo leer ik u in de toekomst zelfstandig gezonde keuzes te maken.

Opvolgconsultaties:
Duur: 30 minuten
Kostprijs: 26 euro
Wat? Gewichtsevolutie opvolgen, verdere coaching (nieuwe recepten, up-to-date informatie over nieuwe producten op de markt, tips bij feestjes/vakanties/...), tijd maken voor het beantwoorden van al uw vragen en een motiverende babbel, ....

Uw mutualiteit voorziet een terugbetaling voor voedingsadvies! In onderstaande tabel vindt u terug wat uw persoonlijk voordeel is. Klik door op de naam van uw mutualiteit voor een link naar de bijhorende website.


Leden van Bond Moyson kunnen rekenen op een extra voordelig tarief(*): 1ste consult 40 euro, 2de consult 30 euro en 20 euro per opvolgconsultatie en hebben ook recht op de gebruikelijke terugbetaling van hun mutualiteit. Dit omdat ik meewerk aan het Fit&Well2DAY programma van deze mutualiteit. Voor meer info, klik hier. * Enkel in de praktijk te Zottegem aan verlaagd tarief (gebouw Bond Moyson)!

Afspraken die minder dan 24 uur op voorhand geannuleerd worden, worden aangerekend.


Mutualiteit

Terugbetaling

Voorwaarden/beperkingen

Bond Moyson

5 euro per consult

Max. 6 consultaties per kalenderjaar

Liberale Mutualiteit

10 euro per consult

Max. 6 consultaties per kalenderjaar

Vlaams Neutraal ZF

10 euro per consult

Max. 5 consultaties per kalenderjaar

Christelijke mutualiteit

40 euro éénmalig

Min. 4 consultaties

Onafhankelijk ZF

25 euro per kalenderjaar

BMI < 35

Partena

10 euro per consult

 

Max. 4 consultaties of max. 12 consultaties indien chronische ziekte

Om de 2 kalenderjaren